Colantare masini si decoratiuni

colantare masiniIn acest articol vom vorbi despre servicii complete de colantare masini la cele mai bune preturi pentru cea mai buna calitate. Vino la noi si te vei convinge de calitatea serviciilor noastre. Acum.. sa-ti revopsesti masina se poate dovedi un preces foarte costisitor si de lunga durata. De aceea tot mai multi posesori de masini apeleaza la servicii profesionale de colantare. Daca si tu esti interesat de aceasta varianta, trebuie sa stii ca metodele sunt multiple. Poti opta la colantarea integrala a masinii cu autocolant colorat in masa, iar aici variatia de culori este foarte mare (iti alegi dintr-un catalog culoarea dorita) sau poti alege colantarea masini cu autocolant printat cu grafica ta si laminat pentru a rezista la intemperii.

Spune da colantare masini!

Si in cazul in care ai nevoie de servicii de colantare masini doar partial exista variante. La fel cum scriam mai sus, poti opta pentru autocolant colorat in masa sau autocolant printat iar colantarea se face strict pe elementul de caroserie dorit. De la praguri, usi, plafon, oglinzi pana la colantarea elementelor de interiorPreturile difera in functie de elementul de caroserie colantat ori, in cazul colantarii integrale, in functie de tipul masinii, pentru ca in functie de marimea masinii, se vor folosii un numar de metri de autocolant mai mic sau mai mare si de aici si diferenta de pret. Pret oricum mult mai mic decat in cazul vopsirii.

Mai trebuie spus ca in cazul in care masina  a mai fost colantata anterior, exista servicii speciale de decolantare si degresare ce implica inlaturarea autocolantului si a adezivului de pe masina pentru ca noua colantare sa se faca in parametri optimi, astfel lucrarea fiind mult mai rezistenta in timp.

Si pentru ca tot am vorbit despre colantare si despre autocolantare, de cele mai multe ori firmele care ofera servicii de colantare masini, ofera si servicii de colantare mult mai diverse. Poti opta pentru colantarea podelelor cu autocolant special ori decorarea peretilor cu diverse modele florale decorative si nu in ultimul rand decorarea vitrinelor cu autocolant window graphics (acel autocolant cu gaurele) sau cu autocolant de sablare (acel autocolant care confera geamului un aspect “inghetat”). Am gasit o firma foarte profi care ofera astfel de servicii la un pref foarte avantajos iar cel putin pentru mine rezultatele m-au multumit pe deplin.