Service copiatoare

Detalii service copiatoare

Copiatoarele Canon distribuite de firma MG Trading sunt insotite de un pachet de servicii: garantie, aprovizionare cu consumabile.

Garantia este perioada de timp sau volumul de copii (specificate in certificatul de garantie) in care MG Trading suporta integral costurile pentru remedierea aparatului in cazul defectiunilor ce nu se datoreaza transportului, utilizarii sau depozitarii in conditii necorespunzatoare. Garantia se acorda diferentiat pentru consumabile, copiator (motoare, partea mecanica si electrica) si accesorii.

Garantie extinsa. Optand pentru un contract de service tip abonament lunar, in momentul achizitionarii aparatului, garantia se prelungeste pana la 1 an sau 2 ani in functie de tipul de aparat, in limita unui numar de copii.

Detalii contract de service

In timpul derularii contractului de service veti beneficia de:

  • curatirea, efectuarea de reglaje si verificari periodice ale paratului si accesoriilor sale in scopul reducerii costurilor specifice (consum de toner, uzura cilindru etc.)
  • schimbarea consumabilelor la intervale recomandate de fabricant (obligatoriu pentru pastrarea garantiei)
  • manopera necesara pentru remedierea oricaror defecte in cel mai scurt timp Contractul prevede obligatia ca aprovizionarea cu consumabile sa se faca numai de la MG Trading, in vederea evitarii folosirii de consumabile necorespunzatoare calitativ.

Oferta service copiatoare alb-negru

Tarif standard 25 EURO pentru 5000 copii incluse + tarif/copie suplimentara conform tabelului de mai jos.

Viteza copiator Tarif suplimentar pe copie
20-25 ppm 0.005
26-35 ppm 0.004
36-41 ppm 0.003
> 41 ppm 0.002

Oferta service copiatoare color

Tarif standard 45 EURO pentru 3000 copii incluse + 0.02 EURO/copie suplimentara.

* Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin TVA.