carti de vizita

Carti de vizita la cartivizita.ro

sute de modele – un site al copyprint

Copyprint.ro este un website ce va ofera cea mai simpla si ieftina metoda de a va printa cartile de vizita. Ceea ce ne recomanda sunt preturile si calitatea.
Puteti sa va personalizati singur online cartea de vizita cu datele dvs. Nu trebuie decat sa selectati categoria si sa va orientati spre unul din modelele de carti de vizita sugerate. Apoi, tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele exacte. Atentie! Datele sa fie corecte! Verificati de 2 ori inainte de a trimite comanda. Nu toate campurile sunt obligatorii! Daca doriti sa NU apara text intr-un anumit loc va rugam sa lasati acel loc pur si simplu gol. Unde e trecut, de exemplu, numarul de fax se poate trece ceea ce doriti dvs. Trimiteti comanda si asteptati ca aceasta sa fie aprobata.
Pentru comenzi speciale, cu logo sau alte elemente specifice incluse in cartea de vizita va rugam sa atasati documentul in formularul de comanda. De asemenea daca aveti dvs propria macheta a cartii de vizita va rugam sa o atasati sau sa ne-o trimiteti pe mail la office@cartivizita.ro

Firma noasta va ofera o gama variata de cartoane pentru carti de vizita de cea mai buna calitate: carton 300g mat (standard), carton 300 g lucios, carton 300 g satinat, cartoane mate, cu diferite striatii, cartoane speciale (ivory, sidefate etc). Puteti alege intre o multitudine de cartoane de diverse dimensiuni utilizand mostrele existente la sediul nostru.
Tiparirea acestora se realizeaza pe imprimanta digitala.
De asemenea firma noastra executa la cerere carti de vizita prin serigrafie, folio, gonflabile, emboss si pe suport PVC. (preturile se comunica la fiecare comanda in parte). Trebuie sa mentionati procedeul (serigrafie, folio etc) si numarul de culori folosite si veti primi oferta de pret potrivita.

Pentru situatia in care nu dispuneti de o macheta, iar modelele propuse pe site-ul nostru nu va satisfac dorintele, va putem crea un layout personalizat, contra cost, pretul fiind de 50 lei (TVA inclus)/ora de machetare. Trimiteti pe e-mail la office@cartivizita.ro detaliile necesare realizarii unor propuneri (culori ce trebuie folosite, asezare in pagina, fonturi dorite, etc. eventuale reguli de corporate design), noi estimam timpul de lucru, vi-l aducem la cunostinta, iar dupa primirea acordului dumneavoastra referitor la pret, va retrimitem un email cu cateva propuneri de macheta. Pentru claritate si aproximare buget, cea mai complexa macheta pentru o carte de vizita dureaza aproximativ 3 ore, iar cea mai simpla (o sigla si text) – aproximativ o jumatate de ora. Pentru usurinta in colaborare acceptam 3 modificari pe macheta agreata ca fiind potrivita pentru dumneavoastra. In functie de cantitate, termenul de executie si livrare este de 24 ore din momentul trimiterii confirmarii: “Bun de Tipar!”.

Daca doriti sa va livram comanda, aceasta (livrarea) este gratuita pentru comenzi de peste 200 de lei, iar in cazul in care nu indepliniti aceasta conditie dar totusi le doriti livrate, veti plati contravaloarea transportului, ce insemna 20 lei pentru Bucuresti si incepand de la 30 de lei (in functie de comanda si zona) pentru comenzile din tara.

Preturi si detalii gasiti pe www.cartivizita.ro

 

Vezi si:

carti de vizita serigrafie